apeace's FotoPage

By: apeace dean

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 1-Apr-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
sepetang di tsurumai-koen (tsurumai park)...

errmm.. tertido time berjln ker??
aisey..ter'terang' skit maa..
merpati & basikal
View all 6 photos...
semua gambar yg diambil tu pakai congo (housemate) nyer digicam. tak banyak gambar aku yg diambil petang tu.


Thursday, 18-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark

timesnowboard


Tuesday, 2-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
my last vacation with pok ju at USJ, Osaka.

gambo ber3
gambo ber3 lg..
gambo bersama ajarn & zu
View all 5 photos...
pd hari ni, aku, zu, emi & ajarn ber4 gi USJ dgn kereta celica. bertolak awal pg slps subuh. yg jd drebar antara emi ngan ajarn jer la. sblm sampai kat USJ, sempat gak bersarapan di hentian.

sampai2 ajer kat USJ, tgk dah ramai org pon. anyway, 1st attraction yg kitorg masuk dulu, ape lg kalo bkn 4d theatre la. time tu sesame street nyer show. errmm.. ampir sumer attraction kitorg masuk & enjoy. tp, dlm byk2 tuh, yg best sgt bagi aku, apa lag kalo bkn spider-man nyer ride la. siap sblm USJ nak tutup pon, sempat lg kitorg masuk & enjoy bbrapa kali dah. time memula kitorg masuk belah pg tuh, agak2 dlm setgh jam gak la menunggu pon.

mkn tghari ngan bekalan mee hon & ayam goreng. slps tuh, solat qasar & jama' taqdim. sblh ptg pula, gi tgk waterworld nyer show.kira2 nak dkt mlm, baru la kitorg bertolak pulang ke rumah masing2 ngan hati yg puas & gumbira. anyway, cam biasa la... sumer gambo kat bwh ni pon atas ehsan zu gak. ni pon baru aku dpt selongkar balik koleksi gambo tu dlm regor nyer PC nih.. ehehe..


Sunday, 23-Nov-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
pisdin & rakan2 di kourankei

1st take...
2nd take...
agak merah daun di blkg..
View all 11 photos...
well, mungkin agak terlambat utk aku upload gambo2 nih. bkn aper, baru ari ni tergerak ati selonkar gambo2 yg diambil pakai akmarizam a.k.a regor, roomate aku, nyer sony digicam la.

pd hari ni, aku, regor & fadrul a.k.a osh ber3 naik kereta carina aku ke kourankei. perjlnan agak2 dlm ampir 3 jam lbh, w/pon ikut short-cut. biasa la time tuh mmg ramai org pon. lgpon pg tu kitorg pon bertolak lamabt gak la.

errmm.. seingat aku, tak sumer pokok2 kat situ merah. oppss.. lupa nak mention time tuh still lg dlm bolan posa la. gambo2 yg ader ni pon just sebilangan dpd koleksi regor nyer la. sampai jer kat situ, solat qasar & jama' taqdim secara berjemaah kat tpt yg agak terpencil skit la...di tepi sg. well, bersesak2 gak la nak ambik gambo pon.

slps ambil last shot kira2 nak dkt maghrib tuh, ngan maksud lain nyer lak time berbuka posa la, kitorg balik la sambil berbuka dlm kereta. mmg budget mkn beso skit kat masjid la. nasib baik la time tu ader gak rezeki utk kitorg. sampai jer kat masjid, kitorg mkn la secermat2nya . then, solat jama' ta'khir. then, pulang la ke rumah masing2. tsukaretaa....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net